PET

  • Hot stamping base film

    Film dhasar stamping panas

    Rincian Cepet : Material: BOPET, Jenis PET: Dianggo Umum: Film Packaging, Bookbinding, Packaging, Packaging Packaging, lsp. Bukti Kelembapan Fitur, Ketebalan listrik sing apik banget: Tipe Processing alus: Transparensi: Transparent Panggonan Asal: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Jeneng: panjang: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparent Tebok: 12μm ~ 38μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk : Kemampuan Pasokan film PET: 2,000 Ton / Ton ...
  • Card lamination base film

    Film dhasar laminasi

    Detil Cepet Material: BOPET, PET Type: Dianggo: Lamination Feature Moisture Proof Kekerasan: Jenis Processing lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Proses Transparent Kelainan Kethokan : 25μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film Pasokan Kemampuan: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Pallets Processing Steps Fisik a ...
  • Twistable base film

    Film dhasar corak

    Detil Cepet Material: BOPET, PET Jenis: Film Film Panganggoan: Fitur Film Moisture Proof Kekerasan: Jenis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Panggonan Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparan Nglereni kekandelan: 19μm ~ 23μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film PET Kemampuan: 2000 Ton / Ton saben taun Detail kemasan: ing Langkah-langkah Proses Pallets ...
  • Releasing protection base film

    Ngirim film dhasar pangayoman

    Rincian Cepet Material: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Perlindhungan Perlindhungan Fitur Kelembapan Fitur: Jenis Processing lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Proses Transparan Nglereni Kekandelan : 18μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film Pasokan Kemampuan: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Proses Pallets Proses ...