Wiwit Genzon Novel Materi wis ngrampungake gabung lan reorganisasi aset lan nyadari lancar wiwitan produksi produksi, ing tangan siji…

Wiwit Genzon Novel Materi wis ngrampungake gabung lan ngatur regane aset lan ngerteni lancar wiwitan produksi produksi, ing tangan siji, Genzon wis fokus ing pengenalan bakat berteknologi tinggi, panyiapan sistem lan sistem latihan Kepribadian, ing sisih liya. nindakake strategi pemasaran anyar, kanthi lengkap ngetrapake strategi manajemen kualitas, nindakake produksi tanpa lemak, ngrampungake masalah teknis penting, nganyarke sistem manajemen kualitas lan kegiatan liyane, tundhuk orientasi panjaluk pelanggan, nambah sistem manajemen kualitas internal lan konsep layanan modern manajemen pelanggan berorientasi.

Genzon Novel Material minangka perusahaan profesional sing dadi pamimpin bahan polimer, wis nggawe perusahaan profesional Integrasi karo R & d, produksi lan dodolan, Produk nduwe macem-macem film polister kaya kayata Packaging, Perlindhungan Card, Film base release. Film dhasar perlindungan, film dasar Bronzing, Film dhasar Transfer, lan film dasar benang Lurex, film Tangle. Ing ngarep, bahan Genzon Novel Fokus ing bangunan basis produksi film kanthi dhuwur.


Wektu kirim: Mei-06-2020