Bahan Novel Genzon, nekani Ekspo Industri Hijau Suqian ”

Ing tanggal 28 September, acara lokal taun 2019 Suqian Expo Industri diadani pambukaan Grand ing Pusat Pameran Suqian. Tema saka Green Green iki yaiku "ijo, integrasi lan kabisat", Fokus ing industri ijo lan ekonomi ekologis kanggo nindakake negosiasi ekonomi lan perdagangan, ningkatake integrasi inovasi ilmiah lan teknologi lan pangembangan industri, lan luwih akeh nambah semangat anyar ijo pangembangan leapfrog

Material Genzon Novel, minangka perusahaan lokal terkenal, nggawa produk teknologi maju menyang pameran kasebut. Bahan Genzon Novel uga nuduhake seri produk utami: Film basis Packaging, film basis proteksi Card, film dasar Peluncuran, film dasar perlindungan, film dasar Bronzing, Film base Transfer, lan film dasar benang Lurex, film Tangle. Sing ngadeg narik ahli industri lan wong sing kasengsem.

2019 Ekspo Industri Hijau Suqian minangka acara paling gedhe lan pengaruh paling apik ing Suqian, ora mung minangka platform penting kanggo ngiyatake perdagangan, bursa perdagangan lan kerjasama industri, nanging uga platform siaran merek sing cocog. Bahan Genzon Novel sing nekani acara kasebut, ora mung nambah popularitas eksternal, nanging uga nambah pengaruh merek.


Wektu kirim: Jun-29-2020