Perbandingan rute proses produksi ing industri BOPET

Saiki, ana 2 rute proses produksi sing beda ing industri BOPET, siji yaiku proses ngiris, liyane uga dileburake langsung.

Sadurunge taun 2013, pasar umume adhedhasar proses ngiris, nalika sawise 2013, proses pangumpulan dikenalake. Miturut statistik Zhuo Chuang, ing pungkasan September 2019, total produksi produksi BOPET ing China ana 3,17 yuta ton, lan kapasitas produksi peralatan integral langsung nyalurake udakara 30% saka total produksi produksi, lan isih sisa 60 kapasitas produksi yaiku peralatan pangatusan.

Supplier

Nomer lebur langsung

Kapabilitas(Ton / Taun)

Shuangxing

4

120,000

Xingye

8

240,000

Kanghui

7

210,000

Yongsheng

6

180.000

Genzon

4

120,000

Jinyuan

2

60,000

Baihong

4

120,000

Gunggunge

35

1050,000

 

Biaya proses irisan luwih murah tinimbang sing ilang langsung, udakara 500 yuan saben ton. Mula, bisa duwe bathi kuwat ing lapangan film umum. Saiki, telung perusahaan paling utama ing industri kasebut duwe papat peralatan penegak hukum, Jiangsu Xingye, Yingkou Kanghui minangka supplier Top 3 ing industri BOPET ing China, lan pasar saham film biasa ana sawetara. Kanthi produksi Ningbo Jinyuan, Fujian Baihong, Zhejiang Yongsheng lan Shuyang Genzon gabung karo industri kasebut, pola kompetitif anyar wis dibentuk ing lapangan BOPET, nanging kauntungan kompetitif biaya sakabehe luwih jelas tinimbang metode irisan.

Ana loro kaluwihan lan kekurangan ing loro proses kasebut. Sanajan untung saka cair langsung ing film umum luwih apik, garis proses irisan nduweni kaluwihan sing jelas babagan proses produksi lan kasugihan produk. Saiki, pasar BOPET ing garis produksi cair langsung yaiku garis produksi film tipis, biasane produk film Thip BOPET biasane digunakake ing lapangan kemasan umum. Mung bagean kekandelan sing bisa digunakake ing lapangan elektronik. Nanging, proses produksi irisan produksi luwih sithik produksi produksi film. Saliyane kemasan biasa, bisa uga digunakake ing lapangan industri elektronik lan listrik, lapangan konstruksi lan aplikasi luwih akeh, lan klompok pelanggan luwih kuat.

Kanthi nganyarke garis produksi BOPET lan nambah teknologi, peralatan nyawiji langsung bisa ngasilake luwih akeh produk ing premis nyuda biaya. Ing taun 2005, kanthi nganyarke teknologi, Fujian Baihong bisa nambah produksi kekandelan saka 75μ nganti 125μ. Peralatan anyar isih direncanakake mengko. Ing wektu kasebut, bakal bisa ngasilake produk kanthi kekandelan saka 250μ lan 300μ. Iki minangka langkah evolusi ing peralatan. Kajaba iku, baris produksi BOPET uga wis ngrampungake pangembangan leapfrog ing jembaré: Saka 3.2 meter nganti 8,7 meter nganti 10,4 meter. Pasar BOPET China dadi bagéan saka rencana pungkasan ing 3-15 saka garis produksi 10,4 m, sing bakal nambah pola anyar industri BOPET China.

 


Wektu kirim: Aug-21-2020