Film dhasar metallisasi

Film dhasar metallisasi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Rincian cepet

Bahan: BOPET, PET Jinis:
Dianggo: Film Packaging Fitur Bukti Kelembapan
Kekerasan: Alus Jenis Processing: Multiple Extrusion
Transparan: Transparan Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek Genzon Nomer Model:
dawa: ngatur warna: Transparan
Layanan Processing Nglereni Kekandelan: 12μm ~ 75μm
MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Jeneng produk: Film PET

Kemampuan Penyetor:2,000 Ton / Ton saben taun

Rincian Kemasan:ing palet

Langkah-langkah Processing

Properti Fisik lan Mekanikal saka Produk

proyek unit nilai khas cara uji coba
kekandelan μm 12 ~ 75 GB / T 6672
kekuwatan tegangan MD Mpa 210 ASTM D882
TD 210
modulus elastis MD Mpa 3800 ASTM D882
TD 3800
elongation ing istirahat MD % 100 ASTM D882
TD 100
tingkat nyusut panas MD % 2 ASTM D1204
(190 ° C , 10min)
TD 0
koefisien gesekan Statis - 0,55 ASTM D1894
Dinamis 0,55
haze % 3,5 ASTM D1003
kinclong % 120 ASTM D2457
wetting weteng mN / m 54 GB / T 14216

Pasar Ekspor Utama:Asia Tengah / Amérika Kidul

Kauntungan Utama

Produk kasebut nduweni tenaga kerja sing apik, adhesion lapisan aluminium, transparansi produk, padhange lapisan aluminium sawise aluminized lan sifat-sifat mekanik sing apik.

Aplikasi:

Digunakake kanthi wiyar ing kompartemen utawa karton komposit, dekorasi, bungkusan fleksibel, bahan anti banyu

Fitur:

kabisan sing apik,

adhesion lapisan aluminium sing apik,

transparansi produk,

padhang lapisan aluminium sawise aluminized,

properti mekanik sing apik

Pangobatan lumahing: Corona utawa Non corona

Spesifikasi Produk:

Kekandelan khas (um): 12-36

Jembar (mm): 330-3300

dawane (m): 6000-36000

Diameter inti kertas:152mm (6 inci), 76mm (3 inci)

Cathetan: spesifikasi liyane bisa diprodhuksi miturut syarat pelanggan.

Kemasan: Ngencengi pakaryan / nundha pengemasan / Nyuda pengepakan kanthi fumigasi / Nghentikan pengemasan karo fumigasi

1
2

Profil Perusahaan

Shuyang Genzon Novel Material Co, Ltd
Diadegake ing taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materia Co, Ltd (sawise diarani "Bahan Novel GENZON") ana kontrol GROUP GENZON sing uga njupuk manajemen lan operasional.

Genzon Novel Material minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing bahan polimer lapangan, nggabungake R&D produk, produksi lan dodolan kanthi macem-macem produk lan kategori lengkap. Film polyester dibangun kanthi cepet lan diprodhuksi dening perusahaan bisa digunakake ing lapangan industri invarious kayata aluminium plating, percetakan, proteksi kertu, bronzing, release, emas lan perak, film kink, anti banyu, lan liya-liyane. aplikasi saka polyestermaterial daur ulang. Saiki, perusahaan kasebut duwe 1800 ton produksi garis poliester, 4 donier Jerman langsung nyirami garis produksi tensilefilm biaxial lan 1 garis tes domestik. Ndhaptar dhasar produksi lan R&D ing Jiangsu lan papan liyane.

Ing ngarep, Genzon Novel Material bakal didhasarake ing internationalperspective kanggo mbangun merek Cina lan usaha dadi pimpinan industri anyar kanthi nggabungake kaluwihan sing ana, nguatake inovasi, lan ngembangake papan anyar sing luwih resik lan ramah lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita