Film dhasar stamping panas

Film dhasar stamping panas

Keterangan Singkat:


  • Detail Produk

    Rincian Cepet :

    Bahan: BOPET, PET Jinis: Umum
    Dianggo: Film Packaging, Bookbinding, Packaging, Food Packaging, dll. Fitur Bukti Kelembapan, jampel listrik sing apik banget
    Kekerasan: Alus Jenis Processing:
    Transparan: Transparan Panggonan Asal: Jiangsu, China
    Jeneng merek Genzon Nomer Model:
    dawa: ngatur warna: Transparan
    Layanan Processing Nglereni Kekandelan: 12μm ~ 38μm
    MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Jeneng produk: Film PET

    Kemampuan Penyetor:2,000 Ton / Ton saben taun

    Detail Kemasan :ing palet

    Langkah-langkah Processing

     

    Properti Fisik lan Mekanikal saka Produk

    proyek unit nilai khas cara uji coba
    kekandelan μm 12 ~ 38 GB / T 6672
    kekuwatan tegangan MD Mpa 220 ASTM D882
    TD 220
    modulus elastis MD Mpa 3800 ASTM D882
    TD 3800
    elongation ing istirahat MD % 100 ASTM D882
    TD 100
    tingkat nyusut panas MD % 3,5 ASTM D1204
    (190 ° C , 10min)
    TD 0
    koefisien gesekan Statis - 0,55 ASTM D1894
    Dinamis 0,5
    haze % 3,5 ASTM D1003
    kinclong % 120 ASTM D2457
    wetting weteng mN / m 58 GB / T 14216

    Pasar Ekspor Utama: Amérika Tengah / Amérika Kidul

    Kauntungan Utama

    Produk kasebut nduweni resistensi panas, kekuatan tegangan sing dhuwur, lan rata-rata sifat lumahing produk.

    Aplikasi:Digunakake kanthi wiyar ing mindhah industri kertas, plastik, kosmetik, kulit sintetis, tekstil, 3Cproduk, peralatan omah, cre

    Fitur:

    tahan panas ;

    kekuatan tegangan dhuwur,

    flatness apik saka properti lumahing produk

    Pangobatan lumahing: Corona utawa Non corona

    Spesifikasi Produk:

    Kekandelan khas (um): 12-38

    Jembar (mm): 330-3300

    dawane (m): 6000-36000

    Diameter inti kertas:152mm (6 inci), 76mm (3 inci)

    Cathetan: spesifikasi liyane bisa diprodhuksi miturut syarat pelanggan.

    Pengemasan: Paket menegak / Ngencengi pengemasan / Nyuda pengepakan kanthi fumigasi / Ngencengi pengemasan karo fumigasi

    1

     

    Profil Perusahaan

    Shuyang Genzon Novel Material Co, Ltd
    Diadegake ing taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materia Co, Ltd (sawise diarani "Bahan Novel GENZON") ana kontrol GROUP GENZON sing uga njupuk manajemen lan operasional.

    Genzon Novel Material minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing bahan polimer lapangan, nggabungake R&D produk, produksi lan dodolan kanthi macem-macem produk lan kategori lengkap. Film polyester dibangun kanthi cepet lan diprodhuksi dening perusahaan bisa digunakake ing lapangan industri invarious kayata aluminium plating, percetakan, proteksi kertu, bronzing, release, emas lan perak, film kink, anti banyu, lan liya-liyane. aplikasi saka polyestermaterial daur ulang. Saiki, perusahaan kasebut duwe 1800 ton produksi garis poliester, 4 donier Jerman langsung nyirami garis produksi tensilefilm biaxial lan 1 garis tes domestik. Ndhaptar dhasar produksi lan R&D ing Jiangsu lan papan liyane.

    Ing ngarep, Genzon Novel Material bakal didhasarake ing internationalperspective kanggo mbangun merek Cina lan usaha dadi pimpinan industri anyar kanthi nggabungake kaluwihan sing ana, nguatake inovasi, lan ngembangake papan anyar sing luwih resik lan ramah lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita