Profil perusahaan

15a6ba391

PROFIL COMPANY

Bahan Novel Genzon

Diadegake ing taun 2017, Shuyang Genzen Novel Materia Co, Ltd (sawise diarani "Bahan Novel GENZON") ana kontrol GROUP GENZON sing uga njupuk manajemen lan operasional.

Genzon Novel Material minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing bidang bahan polimer, nggabungake R&D produk, produksi lan dodolan kanthi macem-macem produk lan kategori lengkap. Film poliester kanthi bebas dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan bisa digunakake ing macem-macem lapangan industri kayata plating aluminium, percetakan, proteksi kertu, bronzing, release, emas lan perak, film kink, anti banyu, lan sapiturute. rencana kanggo nggedhekake aplikasi bahan poliester daur ulang. Saiki, perusahaan kasebut duwe 18000 ton produksi garis poliester, 4 donier Jerman langsung nyireni garis produksi film tegangan biaxial lan 1 garis tes domestik. Ndhaptar dhasar produksi lan R&D ing Jiangsu lan papan liyane.

Ing mangsa ngarep, Genzon Novel Material bakal didhasarake perspektif internasional kanggo mbangun merek Cina lan usaha dadi pimpinan industri material anyar kanthi nggabungake keuntungan sing ana, nguatake inovasi bebas, lan ngembangake bahan anyar sing luwih resik lan ramah lingkungan.

Genzon Investment Group

Genzon Investment Group Co, Ltd ("Genzon") didegake ing Desember 2003. Kanthi kantor pusat ing Shenzhen, Genzon duwe luwih saka 5,000 karyawan ing negoro. Posisi minangka panyedhiya layanan kanggo industri berteknologi tinggi, Genzon utamane nggawe investasi industri, pangembangan real estate industri, konstruksi lan operasi kampus industri, uga bisnis liyane.
Babagan investasi industri, Genzon ngrumusake obat-obatan, obat-obatan anyar lan manufaktur logam kanthi prinsip pembangunan alokasi sumber daya pasar. Ing, Welmetal setya nggawe pabrik lan R&D produk logam sing apik, dene Genzon New Material fokus ing bidang bahan polimer. Ana uga macem-macem proyek modal usaha ing portofolio Genzon. Babagan konstruksi lan operasi kampus industri, Genzon konsentrasi ing bisnis ing Greater Bay Area, lan saiki duwe dhiri lan nglakokake sawetara kampus industri.

01

Sajrone dekade kepungkur, Genzon tundhuk ing misi nggawe ekosistem sing luar biasa lan ngaturake dadi perusahaan benchmarking sing bisa dipercaya. Kanggo nggayuh kesempatan nalika ana owah-owahan gedhe lan penstrukturan ekonomi ing China, Genzon bakal, nambah lan ngladeni industri nilai tambah dhuwur lan ndhukung pambangunan industri liwat ruang kantor sing apik lan layanan fasilitas sing paling apik. Genzon Group wis ngembangake portofolio karo taman industri lan warga. Wis pirang-pirang taun, ngrampungake kompleks bisnis, bangunan kantor, penduduk, klub hotel lan golf, lan entuk keuntungan lan pengalaman sing unggul ing pangembangan industri lan manajemen properti.

Wisata Pabrik

TAMBAHAN CORE

A core R&D group, led by a doctor having studied in America, is stationed in the Silicon Valley to absorb world leading technologies
The high-level agricultural film test base helps our coordinated innovation in production, study and research
The degradable polyester synthesis technology, a globally initiative independent intellectual property and patented technology

PANJITEN TEKNOLOGI lan Pambangunan

Klompok inti R&D, sing dipimpin dening dokter sing sinau ing Amerika, diselehake ing Lembah Silicon kanggo nyerep teknologi sing misuwur ing jagad

Dasar tes film pertanian tingkat dhuwur mbantu inovasi sing koordinasi ing produksi, sinau lan riset

Teknologi sintesis poliester derajat, properti intelektual global kanthi properti lan teknologi paten kanthi otorisasi saka 15 wilayah kalebu China, AS, Eropa, Jepang lan Taiwan.

Disetujoni proyek panemuan komersialisasi Provinsi Jiangsu ing taun 2014

Bebungah kaping pindho ing kompetisi Lomba Inovasi lan Keusahawanan China Ketiga - Industri Bahan Novel ing 2014

We have a professional, experienced and efficient team to promote the fast and steady development of GENZON Novel Materials in the aspects of technology research and development, manufacture management, quality control, marketing management and business operation and management.

TEKUNG MANAGEMENT

Kita duwe tim profesional, berpengalaman lan efisien kanggo ngembangake pembangunan Novel GENZON Novel sing cepet lan mantep ing aspek riset lan pangembangan teknologi, manajemen produksi, kontrol kualitas, manajemen pemasaran lan operasi bisnis lan manajemen.

<p>Annual productivity of 180,000 tons in the 110,000m2 factory</p>
<p>Four Dornir film-drawing production lines and one home-made test line</p>
<p>Workshops under 6S standardized management</p>

KOMPAKENSI PRODUKSI

Produktivitas taunan 180.000 ton ing pabrik 110,000m2

Sekawan garis produksi lukisan film Dornir lan siji baris uji coba omah

Bengkel ing manajemen standar 6S

HONOR

1