BOPET

  • Hot stamping base film

    Film dhasar stamping panas

    Rincian Cepet : Material: BOPET, Jenis PET: Dianggo Umum: Film Packaging, Bookbinding, Packaging, Packaging Packaging, lsp. Bukti Kelembapan Fitur, Ketebalan listrik sing apik banget: Tipe Processing alus: Transparensi: Transparent Panggonan Asal: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Jeneng: panjang: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparent Tebok: 12μm ~ 38μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk : Kemampuan Pasokan film PET: 2,000 Ton / Ton ...
  • Coating base film

    Film dhasar lapisan

    Rincian Cepet Material: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Tampilan Kelembapan Bukti Fitur: Jinis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Jeneng: panjang: ngatur warna: Layanan Processing Transparent Ketebalan: 12μm ~ 50μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Keamanan Pasokan film PET: 5,000 Ton / Ton saben Taun Rincian Kemasan: ing Langkah-langkah Proses Pallets Properti Fisik lan Fisik ...
  • Metallic Yarn Base Film

    Film Base Benang Metallic

    Rincian Cepet : Bahan: BOPET, Tipe PET: Dianggo: Kertu Bukti Kelembapan Fitur: Jinis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Nomer: dawa: kustomisasi warna: Layanan Proses Transparan Luwih Kethok: 12μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film PET & Packaging Delivery Detail: ing langkah-langkah Proses Pallets Properti Fisik lan Mekanikal saka ...
  • Card lamination base film

    Film dhasar laminasi

    Detil Cepet Material: BOPET, PET Type: Dianggo: Lamination Feature Moisture Proof Kekerasan: Jenis Processing lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Proses Transparent Kelainan Kethokan : 25μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film Pasokan Kemampuan: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Pallets Processing Steps Fisik a ...
  • Metallization base film

    Film dhasar metallisasi

    Rincian Cepet Material: BOPET, PET Jenis: Dianggo: Fitur Film Mojure Bukti Bukti: Hard Processing Type: Multiple Extrusion Transparency: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Nomer Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparent Kapal Ketebalan : 12μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film Pasokan Kemampuan: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Pallets Processing Steps Fisik lan ...
  • Printing base film

    Film dhasar printing

    Detil Cepet Material: BOPET, PET Jenis: Film Strip Dianggo: Fitur Film Package Moisture Proof Hardness: Type Processing Type: Multiple Extrusion Transparency: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Jeneng Jeneng Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparan Nglereni kekandelan: 12μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilogram Jeneng produk: Film Pet Supplies Kemampuan: 15.000 Ton / Ton saben Detail Pembungkusan Taun: ing Langkah-langkah Pangolahan Palet ...
  • Reflector base film

    Film dhasar reflektor

    Rincian Cepet Material: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Tampilan Kelembapan Bukti Fitur: Jinis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asli: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Jeneng: panjang: ngatur warna: Layanan Processing Transparent Ketebalan: 10μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Keamanan Pasokan film PET: 15,000 Ton / Ton saben Taun Rincian Kemasan: ing Langkah-langkah Proses Pallets Properti Fisik lan Fisik ...
  • Transfer base film

    Film dhasar Transfer

    Rincian Cepet Material: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Tampilan Kelembapan Bukti Fitur: Jinis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Nomer Model Genzon Jeneng: panjang: ngatur warna: Layanan Processing Transparent Ketebalan: 12μm ~ 23μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Keamanan Pasokan film PET: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Langkah-langkah Proses Pallets Properti Fisik lan Fisik ...
  • Electrical insulation base film

    Film dhasar insulasi listrik

    Rincian Cepet : Bahan: BOPET, Tipe PET: Dianggo: Bukti Kelembapan Fitur, jampel listrik sing apik banget: Jenis Pemprokenan alus: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Panggonan Asil: Jiangsu, China Nomer Jeneng Genzon Nomer Model Nomer: dawa: warna warna: Pangolahan Transparan layanan Nglereni Kekandelan: 25μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Langkah-langkah Ngolah film PET
  • Twistable base film

    Film dhasar corak

    Detil Cepet Material: BOPET, PET Jenis: Film Film Panganggoan: Fitur Film Moisture Proof Kekerasan: Jenis Pemprosesan Lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Panggonan Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Processing Transparan Nglereni kekandelan: 19μm ~ 23μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film PET Kemampuan: 2000 Ton / Ton saben taun Detail kemasan: ing Langkah-langkah Proses Pallets ...
  • Releasing protection base film

    Ngirim film dhasar pangayoman

    Rincian Cepet Material: BOPET, Jenis Tipe: Dianggo: Perlindhungan Perlindhungan Fitur Kelembapan Fitur: Jenis Processing lembut: Transparan Extrusion Multiple: Transparent Tempat Asil: Jiangsu, China Jeneng Jenama Genzon Nomer Model: dawa: kustomisasi warna: Layanan Proses Transparan Nglereni Kekandelan : 18μm ~ 75μm MOQ: 1000Kilogram / Kilograms Jeneng produk: Film Pasokan Kemampuan: 2,000 Ton / Ton saben Taun Detail kemasan: ing Proses Pallets Proses ...