banner11
banner5
banner10

produk

Tansah konsep layanan sing apik, kualitas produk sing apik, layanan dodolan sing wicaksana, netepake reputasi pasar sing apik ing industri film.

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

Shuyang Genzon Novel Materials Co., Ltd

Diadegake ing taun 2017, Shuyang Genzon Novel Materia Co, Ltd (sawise diarani "Zaman Novel GENZON") minangka kontrol GROUP GENZON sing uga njupuk manajemen lan operasional.
Genzon Novel Material minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing bidang bahan polimer, nggabungake R&D produk, produksi lan dodolan kanthi macem-macem produk lan kategori lengkap. Film poliester kanthi bebas dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan bisa digunakake ing macem-macem lapangan industri kayata plating aluminium, percetakan, proteksi kertu, bronzing, release, emas lan perak, film kink, anti banyu, lan sapiturute. rencana kanggo nggedhekake aplikasi bahan poliester daur ulang. Saiki, perusahaan kasebut duwe 18000 ton produksi garis poliester, 4 donier Jerman langsung nyireni garis produksi film tegangan biaxial lan 1 garis tes domestik. Ndhaptar dhasar produksi lan R&D ing Jiangsu lan papan liyane.
Ing mangsa ngarep, Genzon Novel Material bakal didhasarake perspektif internasional kanggo mbangun merek Cina lan usaha dadi pimpinan industri material anyar kanthi nggabungake keuntungan sing ana, nguatake inovasi bebas, lan ngembangake bahan anyar sing luwih resik lan ramah lingkungan.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Ing mangsa ngarep, Genzon Novel Material bakal didhasarake perspektif internasional kanggo mbangun merek Cina lan usaha dadi pimpinan industri material anyar kanthi nggabungake keuntungan sing ana, nguatake inovasi bebas, lan ngembangake bahan anyar sing luwih resik lan ramah lingkungan.

Klik kanggo manual
  • A core R&D group, led by a doctor having studied in America, is stationed in the Silicon Valley to absorb world leading technologies
The high-level agricultural film test base helps our coordinated innovation in production, study and research
The degradable polyester synthesis technology, a globally initiative independent intellectual property and patented technology

    PANJITEN TEKNOLOGI lan Pambangunan

    Klompok inti R&D, sing dipimpin dening dokter sing sinau ing Amerika, diselehake ing Lembah Silicon kanggo nyerep teknologi sing unggul ing donya Dasar tes film pertanian tingkat tinggi mbantu inovasi sing terintegrasi ing produksi, sinau lan riset Teknologi sintesis poliester polos, global inisiatif global properti intelektual lan teknologi paten

  • We have a professional, experienced and efficient team to promote the fast and steady development of GENZON Novel Materials in the aspects of technology research and development, manufacture management, quality control, marketing management and business operation and management.

    TEKUNG MANAGEMENT

    Kita duwe tim profesional, berpengalaman lan efisien kanggo ngembangake pembangunan Novel GENZON Novel sing cepet lan mantep ing aspek riset lan pangembangan teknologi, manajemen produksi, kontrol kualitas, manajemen pemasaran lan operasi bisnis lan manajemen.

  • <p>Annual productivity of 180,000 tons in the 110,000m2 factory</p>
<p>Four Dornir film-drawing production lines and one home-made test line</p>
<p>Workshops under 6S standardized management</p>

    KOMPAKENSI PRODUKSI

    Produktivitas taunan 180.000 ton ing pabrik 110,000m2

    Sekawan garis produksi lukisan film Dornir lan siji baris uji coba omah

    Bengkel ing manajemen standar 6S

aplikasi

  • Gold wire products

    Produk kawat emas

  • electrical insulation material products

    produk bahan insulasi listrik

  • electrical appliance protection

    perlindhungan piranti listrik

  • packaging

    kemasan

kabar

Fokus ing Bahan Novel GENZON, kenal karo tren industri, lan tetep melu Bahan Novel GENZON ing saubengé.

Bandingake proses produksi ...

Saiki, ana 2 rute proses produksi sing beda ing industri BOPET, siji yaiku proses ngiris, liyane uga dileburake langsung. Sadurunge taun 2013, pasar umume adhedhasar proses pemisahan, sing ...
liyane >>

Kahanan lan Prospek Saiki ...

PX minangka bahan mentah utama ing industri poliester , Pangowahan industri duweni pengaruh sing penting ing industri spesifik. kanthi resmi mlebu ing pangembangan ...
liyane >>

Bahan Novel Genzon, attendin ...

Ing tanggal 28 September, acara lokal taun 2019 Suqian Expo Industri diadani pambukaan Grand ing Pusat Pameran Suqian. Tema saka Pesta Hijau iki yaiku "ijo, integrasi lan kabisat ...
liyane >>